Ο σύνδεσμος φίλων ασθενών του αντικαρκινικού νοσοκομείου Μεταξά «ΣΤΑΣΟΥ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ» χαιρετίζει τη σπουδαία κοινωνική προσφορά του  Συλλόγου Δρομέων Υγείας Πειραιά (ΣΔΥΠ), ο οποίος απαρτίζεται από αξιόλογους και κυρίως ευαισθητοποιημένους ανθρώπους, πρόθυμους πάντα να βοηθήσουν και να σταθούν έμπρακτα δίπλα σε συλλόγους σαν το δικό μας, συνεισφέροντας πολύτιμη συμπαράσταση και κοινωνικό έργο στη πόλη του Πειραιά.

Μέσα από τις δραστηριότητες και τις δράσεις του καταφέρνει πάντα να μας  υποστηρίζει και να είναι συνοδοιπόρος στο έργο μας, όχι μόνο με οικονομική ενίσχυση, αλλά και με ένα ευρύ φάσμα δωρεών.
Η αλληλεγγύη του ΣΔΥΠ και η συνεισφορά του εκτός από συγκινητική είναι και καθοριστική για την υποστήριξη, φροντίδα και κάλυψη αναγκών των ευάλωτων καρκινοπαθών συνανθρώπων μας.
Μας τιμά ιδιαίτερα η εμπιστοσύνη και η στήριξή του στο έργο μας, τον ευχαριστούμε θερμά για την αφιλοκερδή προσφορά του και με χαρά θα είμαστε πάντα μαζί του προσφέροντας εθελοντική συνεργασία  στην υλοποίηση των δράσεων του στον Πειραιά, όπως ο ΒΑΡΤΖΑΚΕΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ και το δρομικό εορταστικό event SΑΝΤΑ FUN RUN PIRAEUS.
Το «Στάσου κοντά μας» δίνει θερμά συγχαρητήρια στο Σύλλογο Δρομέων υγείας Πειραιά (ΣΔΥΠ) για τα 35 χρόνια δράσης και προσφοράς του και εύχεται ολόψυχα στα μέλη του υγεία και επιτυχία όλων των στόχων τους!