Η πλατφόρμα διαλόγου All.Can Greece, μέλος της All.Can International, διοργανώνει τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου και ώρα 16:00-18:30 διαδικτυακή επιστημονική Ημερίδα με τίτλο «Ποιότητα και Ασφάλεια Υπηρεσιών Υγείας στα Ογκολογικά Νοσοκομεία.
Η Ημερίδα θα εστιάσει με τη βοήθεια ειδικών επιστημόνων στο μεγάλο και πολύπλευρο ζήτημα της ποιότητας στις παρεχόμενες υπηρεσίες περίθαλψης και υγείας, καθώς και στο επίπεδο ασφάλειάς τους στα ογκολογικά νοσοκομεία.
Η σημαντική αυτή πλευρά της υγειονομικής περίθαλψης αναδείχθηκε ως πρωτεύον θέμα στα δύο χρόνια της πανδημίας Covid-19, συχνά όμως παραβλέπεται ή υποτιμάται λόγω συνθηκών που επικρατούν στο σύστημα υγείας της χώρας μας.
Στη διάρκεια της Ημερίδας θα αναλυθούν θέματα πολιτικής για την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας και την ασφάλεια εργαζομένων, ασθενών, επισκεπτών και νοσοκομειακού εξοπλισμού.
Η Ημερίδα θα μεταδοθεί ζωντανά (livestreaming) από την ιστοσελίδα της All.Can Greece και την σελίδα του Facebook της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καρκίνου.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα.
Η ημερίδα πραγματοποιείται με την ευγενική άνευ όρων Χορηγία και Υποστήριξη των εταιρειών:
AMGEN, AstraZeneca, Bristol-Myers Squibb, MSD, Roch