Ο σύνδεσμος φίλων ασθενών του αντικαρκινικού  νοσοκομείου Πειραιά Μεταξά «Στάσου κοντά μας» χαιρετίζει τη σπουδαία προσφορά της αγαπητής εθελόντριας Μαργαρίτας Κονταράτου, η οποία έδωσε σημαντική χρηματική ενίσχυση στον λογαριασμό του συλλόγου μας, προς ανακούφιση των καρκινοπαθών συνανθρώπων μας, με την παρακάτω  σπουδαία δράση της. Κάθε επαναχρησιμοποιούμενο μπουκάλι που γέμισε στην «Οδό Ειρήνης» που είναι το καφέ -ζαχαροπλαστείο της στην Ανάφη, παράλληλα με τη μείωση στο περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα συνέβαλε στο να γεμίσει ο κουμπαράς του «Στάσου κοντά μας». Έτσι, συγκεντρώθηκε χρηματικό ποσό, το οποίο μας παρέδωσε και την ευχαριστούμε πολύ για την έμπρακτη συμβολή της στην προσπάθειά μας!

Σημειώνεται, ότι η φιλανθρωπική δράση αλληλεγγύης της κύριας Μαργαρίτας Κονταράτου υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα δωρεών προς το σύλλογό μας και η συνεισφορά της εκτός από συγκινητική είναι και καθοριστική για την υποστήριξη των ασθενών συνανθρώπων μας.

Μας τιμά ιδιαίτερα η εμπιστοσύνη και η στήριξή της στο έργο του «Στάσου κοντά μας» και την ευχαριστούμε δημόσια θερμά για την αφιλοκερδή προσφορά της. Ευχαριστούμε επίσης και όλους όσους συνέβαλαν σ’ αυτή την προσπάθεια.