Αποστολή μας είναι να στηρίζουμε τους ανθρώπους στην πολύπλοκη διαδρομή με τον καρκίνο του πνεύμονα, από τη διάγνωση μέχρι τη θεραπεία.

Σε αυτό το πλαίσιο, υλοποιούμε το πιλοτικό Πρόγραμμα Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης- BREATH, που παρέχεται δωρεάν για ασθενείς, φροντιστές και μέλη της οικογένειάς τους, σε συνεργασία με έμπειρους και εξειδικευμένους επαγγελματίες ψυχικής υγείας από αναγνωρισμένους φορείς.

Σε συνεργασία με την Εταιρία Αναλυτικής Ομαδικής και Οικογενειακής Ψυχοθεραπείας, παρέχουμε υπηρεσίες ψυχολογικής στήριξης και συμβουλευτικής σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν τον καρκίνο του πνεύμονα.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κατοχυρώσετε τη θέση σας για τις ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ:

  • Ατομικές για ασθενείς
  • Ομαδικές για ασθενείς και φροντιστές
  • Οικογενειακές για το ζευγάρι και τα μέλη της οικογένειας

Ειδικότερα οι ατομικές και οικογενειακές συνεδρίες μπορούν να διεξαχθούν σε 5 γλώσσες: Ελληνικά, Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά και Γερμανικά.

Στο πλαίσιο του Προγράμματος BREATH:

  • η Μέριμνα παρέχει εξειδικευμένη στήριξη σε παιδιά, εφήβους και γονείς, πριν και μετά την απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου,
  • τo Κέντρο Καθοδήγησης Καρκινοπαθών (Κ3) παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για τα δικαιώματα των ασθενών,
  • το Just Pilates Studio προσφέρει μαθήματα πιλάτες σε ασθενείς και φροντιστές για τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης και της ψυχικής διάθεσης
  • παρέχουμε ενημέρωση σε ασθενείς και φροντιστές για τη Μονάδα Ανακουφιστικής Φροντίδας «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» και τη σημασία της ανακουφιστικής φροντίδας σε όλα τα στάδια της θεραπείας.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε τα οφέλη της ψυχολογικής στήριξης και της συμβουλευτικής σε όσους περισσότερους ασθενείς και φροντιστές μπορούμε.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα BREATH, μπορείτε να μας καλέσετε στη Γραμμή  Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Πνεύμονα FairLine 11157 ή να συμπληρώσετε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος, κι εμείς θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας.

Μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα BREATH
Είμαστε δίπλα σας στη διαδρομή με τον καρκίνο του πνεύμονα.
Είμαστε όλοι και όλες μαζί στον αγώνα για ζωή!
Email επικοινωνίας: 

FAIRLIFE LUNG CANCER CARE

Ναπολέοντος Ζέρβα 18

Γλυφάδα 16675

Greece