Με την ευρεία εκπροσώπηση του Υπουργείου Υγείας, των εταίρων της υγείας της χώρας αλλά και σημαντικών ομιλητών από το ακαδημαϊκό χώρο, το 11ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ασθενών ξεκινάει αύριο Τρίτη 15 Νοεμβρίου, στο ξενοδοχείο Divani Caravel (Αίθουσα Μακεδονία)
Οι εργασίες του συνεδρίου θα αναμεταδοθούν και ψηφιακά.


15.11.2022 

social icon social icon

16.11.2022

social icon social icon

Στην 1η ενότητα και 2η ενότητα του συνεδρίου θα συζητηθούν οι προκλήσεις της δημόσιας υγείας και πως αυτές επηρεάζουν του χρόνιους ασθενείς, και την πορεία του πολίτη στο Εθνικό Σύστημα Υγείας. Στην 3η ενότητα θα δούμε πως ο ψηφιακός μετασχηματισμός αλλάζει τη ζωή του χρόνιου ασθενή και στην 4η ενότητα θα αναλυθεί η σχέση βιωσιμότητας και καινοτομίας στη φαρμακευτική πολιτική.


Στην 5η Ενότητα, με τίτλο «Οι Ασθενείς ρωτούν, η Πολιτεία απαντά», θα παρουσιαστεί σε πρώτη μετάδοση, ντοκιμαντέρ μικρού μήκους, σε ιδέα και παραγωγή της Ένωσης Ασθενών Ελλάδας και σενάριο και σκηνοθεσία του Στέφανου Σιταρά. Το ντοκιμαντέρ αναδεικνύει αληθινές ιστορίες, βιώματα και βαθιές αλήθειες χρόνιων ασθενών και φροντιστών, δυσκολίες και μικρές ή μεγάλες στιγμές στη ζωή αυτών των ανθρώπων, οι οποίοι βλέπουν τον κόσμο με άλλα μάτια.

Για περισσότερες πληροφορίες: https://www.patientsinpower.gr/

Δείτε την agenda και όλους τους ομιλητές