Η προσέγγιση δύο χώρων: του πολιτισμού που εκπροσωπεί η Εταιρία Γραμμάτων και Τεχνών Πειραιά και της αλληλεγγύης που προσφέρει o Σύνδεσμος Φίλων Ασθενών Νοσοκομείου ΜΕΤΑΞΑ «Στάσου κοντά μας» συνέβαλε στην πραγματοποίηση bazaar από 15 έως 19 Μαρτίου στο χώρο της Εταιρίας, με προσφορά έργων από τα μέλη της.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ προς την Εταιρία Γραμμάτων και Τεχνών Πειραιά, σε όλους όσους συνέβαλαν στην προσπάθεια αυτή και ιδιαίτερα στην Πρόεδρο κα Σοφία Παυλάκου, η οποία αγκάλιασε με αγάπη τον Σύνδεσμό μας. Όλα τα έσοδα των πωλήσεων που πραγματοποιήθηκαν -τα οποία μας προσφέρθηκαν στο ακέραιο- θα διατεθούν για να καλύψουν ουσιαστικές ανάγκες ασθενών μας με το «πλούσιο» αίσθημα αλληλεγγύης που έδειξε ο εικαστικός μας χώρος!
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υφυπουργός Ναυτιλίας κ.Κ.Κατσαφάδος, η Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Πειραιά κα Ν. Γλύκα – Χαρβαλάκου, η Αντιδήμαρχος Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών κα Κ. Μπουρδάκου, ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας και ανακύκλωσης κ. Π. Ρέππας, η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος Εθελοντισμού κα Ε. Μπαρμπαγιάννη και πολλοί άλλοι καθώς και μέλη μας και φίλοι.
Μπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα, όρθια άτομα και εσωτερικός χώρος
Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα, όρθια άτομα και εσωτερικός χώρος
Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, όρθια άτομα και εσωτερικός χώρος