Αγαπητοί κύριοι, αγαπητές κυρίες,

Με το παρόν έχουμε τη χαρά να σας ενημερώσουμε ότι  ο Σύλλογός μας, Κ.Ε.Φ.Ι. Αθηνών διοργανώνει φέτος τον Τρίτο Πανελλαδικό Ποδηλατικό γύρο στις 11/06/2023, για τη στήριξη των επιζώντων, με στόχο να προωθήσουμε το μήνυμα ότι ο καρκίνος δεν είναι ανίκητος και με κεντρικό μήνυμα: «Τρέξε, κάνε ποδήλατο, ενημερώσου».
 
Στο πλαίσιο αυτό θεωρούμε εξαιρετικά σημαντικό την ενημέρωση και κινητοποίηση όλων των πολιτών και των Συλλόγων ασθενών, ακόμα και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδος, ώστε το μήνυμά μας να φτάσει σε όλους τους πολίτες της χώρας.
 
Υπό το πρίσμα αυτό σας καλούμε να συμμετέχετε μαζί μας εκείνη την ημέρα κάνοντας την εγγραφή σας στο site του Συλλόγου μας, φορώντας το μπλουζάκι και το σακίδιο με το σήμα μας, ώστε να  δημιουργηθεί μια δράση παράλληλα με μάς για να φωνάξουμε δυνατά ότι ο καρκίνος δεν είναι ανίκητος!
 
Θα ήταν μεγάλη μας η χαρά να συμμετέχετε στο RUN BIKE CARE μια πρωτοβουλία του ΚΕΦΙ για να τιμήσει όλους όσους παλεύουν και πάλεψαν με τον καρκίνο. Κάθε συμμετέχοντας έχει τη δυνατότητα να κάνει ποδήλατο ή να τρέξει σε μια μοναδική διαδρομή για αυτόν τον μοναδικό σκοπό!
Δηλώστε συμμετοχή: https://bit.ly/3I1BXNb
 
Παρακαλώ πολύ να ενημερώσετε μας αν ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε μαζί μας.
Βρίσκομαι στη διάθεσή σας, για οτιδήποτε χρειαστείτε.

 

Με εκτίμηση,

Για τον Σύλλογο «Κ.Ε.Φ.Ι.» Αθηνών

Χριστοδούλου Φωτεινή

Κοινωνική Λειτουργός

Σύλλογος Καρκινοπαθών – Εθελοντών – Φίλων – Ιατρών «Κ.Ε.Φ.Ι.» Αθηνών

Λουίζης Ριανκούρ 29, 11523, Αθήνα 
Τηλ.: 210 6468 222 / 
Fax: 210 6468221 / www.anticancerath.gr

Ημέρες & ωράριο λειτουργίας γραφείων Συλλόγου:
Δευτέρα  – Παρασκευή: 10:00 – 18:00