Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 3ο Ετήσιο Συνέδριο της FairLife Φροντίδα και Πρόληψη για τον καρκίνο του πνεύμονα που αποτέλεσε την κορύφωση των δράσεων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του φορέα για τον μήνα Νοέμβριο, μήνα αφιερωμένο στη νόσο.

Το συνέδριο με τίτλο:  «Ο καρκίνος του πνεύμονα σε πρώτο πλάνο – από την καθημερινή πρακτική στη βέλτιστη αντιμετώπιση» διεξήχθη στις 29 Νοεμβρίου 2023 (11.00 π.μ. – 19.00 μ.μ.) στον πολυχώρο ATRAKTOS (Μαραθωνομάχων 8, Αθήνα) με διαδικτυακή μετάδοση στα κανάλια του φορέα σε Facebook & YouTube.

Απαντήσεις για τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του πνεύμονα, τη διαδικασία της διάγνωσης στην πρώιμη και μεταστατική νόσο, τις υποστηρικτικές θεραπείες καθώς και το στίγμα του καπνίσματος που «συνοδεύει»  τους ανθρώπους που βιώνουν την ασθένεια έδωσαν οι 53 ομιλητές και σχολιαστές, εκπρόσωποι φορέων από την επιστημονική, ακαδημαϊκή και ερευνητική κοινότητα της Ελλάδας και του εξωτερικού, εκπρόσωποι της Εκκλησίας της Ελλάδος και της Ελληνικής Πολιτείας αλλά και των ασθενών καθώς και στελέχη της φαρμακοβιομηχανίας .

Την εκδήλωση συντόνισε και παρουσίασε η δημοσιογράφος κα Έλενα Παπαδημητρίου.

Παρακολούθησε ξανά το Συνέδριο!

Το Συνέδριο σε νούμερα!

👉 53 Ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό!
👉 1.253 εκδηλώσεις ενδιαφέροντος!
👉 200 θεατές με φυσική παρουσία
👉 2,940 online θεατές (Ελλάδα και εξωτερικό)

🔎 983 ώρες διαδικτυακής προβολής
🔎 2.800 επισκέπτες στο website
🔎 427 νέοι ακόλουθοι στα social media

Είμαστε ευγνώμονες για την στήριξη και την εμπιστοσύνη σας!

18 αιγίδες | 7 Υποστηρικτές | 21 εθελοντές

Απολογιστικό Σημείωμα & Φωτογραφικό Υλικό