Μαζί κάνουμε Βήματα καρδιάς, παίρνουμε Ανάσες Ζωής!

Το Σάββατο 6 Απριλίου 2024 και ώρα 10:00 με 14:00, η Ελληνική Εταιρεία Χειρουργών Θώρακος-Καρδίας-Αγγείων, σε συνεργασία με την Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία και την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία καλωσορίζουν το κοινό στην Εθνική Πινακοθήκη της Αθήνας, Λεωφ. Βασιλέως Κωνσταντίνου 50, στην ανοιχτή εκδήλωση «Βήματα καρδιάς – Ανάσες Ζωής» για την πρόληψη του καρκίνου του πνεύμονα. Πάνω από 20 ομιλητές θα μιλήσουν μεταξύ άλλων για την αξία της πρώιμης διάγνωσης, τη διακοπή καπνίσματος και τον ρόλο της σωστής διατροφής και άσκησης στην υγεία των πνευμόνων και της καρδιάς.

 

Η επιστημονική εκδήλωση «Βήματα καρδιάς – Ανάσες Ζωής» υποστηρίζεται από την FairLife L.C.C. , τον 1ο και μοναδικό οργανισμό στην Ελλάδα που ασχολείται αποκλειστικά με τον καρκίνο του πνεύμονα – την 1η αιτία θανάτου από καρκίνο στη χώρα μας και παγκοσμίως.
Μέσα στα 3 ½  χρόνια από την ίδρυση της, η FairLife L.C.C. συνεργάζεται, δημιουργεί και στηρίζει δράσεις  για την πρόληψη της νόσου και την ένταξη του προσυμπτωματικού ελέγχου για τον καρκίνο του πνεύμονα στο Εθνικό Σχέδιο Πρόληψης.
Δεν ξεχνάμε πως η φροντίδα των πνευμόνων και της καρδιάς μας είναι επένδυση στην υγεία.

  • Πώς φροντίζουμε τους πνεύμονες μας;
  • Πώς προστατεύουμε την καρδιά μας;

– Συνεχίζοντας τη συζήτηση για την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του πνεύμονα που αποτελούν κρίσιμα βήματα για την υγεία των πνευμόνων μας και σώζουν ζωές.
– Ενημερώνοντας για τον υψηλό κίνδυνο ανάπτυξης καρκίνου πνεύμονα  σε άτομα που εκτίθενται σε τοξικές ουσίες λόγω επαγγέλματος ή λόγω του καπνίσματος.
– Ευαισθητοποιώντας για τον προσυμπτωματικό έλεγχο με την αξονική τομογραφία θώρακος χαμηλής δόσης ακτινοβολίας (LDCT), την επιστημονικά αποδεδειγμένη εξέταση έγκαιρης ανίχνευσης μικρών όγκων σε άτομα υψηλού κινδύνου.

Σας προσκαλούμε, λοιπόν, στην εκδήλωση  που θα είναι ανοιχτή για το κοινό και θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά με φυσική παρουσία.

Ελάτε να κάνουμε μαζί το πρώτο βήμα για γερούς πνεύμονες και μια δυνατή καρδιά!

Ελπίζουμε να σας δούμε όλους εκεί!

Πληροφορίες – Γραμματεία: CONGRESSWORLD
T. 210 7210001, 210 7210052, 210 72 10025
E. info@congressworld.gr

Πρόγραμμα

Για να δείτε το πρόγραμμα πατήστε ΕΔΩ